Zolang ik me kan herinneren teken ik al. Voor mij een logische stap om naar de lerarenopleiding van Arnhem en Nijmegen te gaan omdat ik ook graag met kinderen wilde werken. Na het behalen van mijn diploma ben ik naar Academie Minerva in Groningen gegaan om daar de opleiding tekenen / schilderen autonoom te volgen. Naast het lesgeven als docent Beeldende Vorming en CKV ben ik altijd bezig geweest met schilderen. Maar dat niet alleen. Ik doe verschillende dingen op het gebied van kunst. 

Vrij werk
Wanneer ik schilder werk ik vaak abstract, met verschillende materialen en structuren. Ik schilder op klein formaat, droog, met ingetogen kleuren, intuïtief. Ook werk ik met klei, maak ik collages of teken ik met o.a. inkt. 

Muurschilderingen
In opdracht maak ik ook muurschilderingen. Met name voor kinderen: op scholen, kinderdagverblijven en bij particulieren. 

In samenwerking
Ik werk regelmatig samen met Helen Meek van AtelierMeek. Zij werk voornamelijk 3 dimensionaal en maakt meubels. Wanneer er getekend of geschilderd moet worden binnen een opdracht dan kom ik in beeld.

Mijn meest recente werk is te zien via de link naar Instagram.

Bekijk mijn Instagram pagina.