Als docent heb je het niet altijd even makkelijk. Je wordt omgeven door individuen die vooral op zichzelf gericht zijn en vanuit zichzelf denken. Je hebt alles voor ze over en het beste met ze voor maar dat wordt niet altijd gezien.  

Daarnaast heb je ook nog te maken met een organisatie en collega’s. Hoe ga je daarmee om? Hoe houd je het vol om je lessen goed voor te bereiden, te overleggen en te vergaderen, je groep te motiveren en daarnaast ook de balans te houden met je privéleven? 


Heb je soms het gevoel dat je de grip verliest?
Is de sfeer niet altijd goed binnen de groep?
Wil je handvatten voor de sociaal-emotionele begeleiding van leerlingen?
Is het onderwijs niet altijd wat je ervan had verwacht?
Loop je wel eens tegen organisatorische kwesties aan?
Zou je het fijn vinden om eens te sparren?
Je kwetsbaar op te stellen?
Vragen te stellen?
Antwoorden te krijgen? 

Jongerencoach Groningen heeft ook tijd voor jou als startende docent! 

Hoe? 
Wanneer je bij Jongerencoach Groningen komt dan maken we eerst een afspraak voor een intakegesprek. Aan het intakegesprek zijn geen kosten verbonden. Dit gesprek is voor ons beide om te kijken of er een klik is en of ik de juiste persoon ben om jou te helpen. Samen formuleren we de hulpvraag.  

Wil je met mij verder dan maken we een afspraak voor een coaching-gesprek. Een coaching-gesprek duurt 45-60 minuten. Je komt zo vaak als jij wilt tot het moment dat je inzichten hebt gekregen of een stap verder bent gekomen. 

Tijdens een coaching gesprek kan er met verschillende coaching-methodes worden gewerkt. Dat kan actief zijn, verbaal of beeldend. Ik kijk samen met jou wat het beste werkt en wat voor jou prettig is.

Waar? 
Coaching vindt bij voorkeur fysiek plaats. Dit kan bij jou of bij mij. Is dit niet mogelijk dan kan het ook online.