Leven in de snelle wereld van vandaag is niet altijd makkelijk. Je krijgt constant prikkels van buitenaf. Het grootste gedeelte van de informatie die binnenkomt is in beeld en geluid. Je kunt daar onzeker van worden, gaan twijfelen, een verkeerd beeld krijgen en in de war raken.
Tijd voor jou om even stil te staan! 

Bij het werken aan je zelfbeeld gaan we aan de slag met hoe jij jezelf ziet. Is het beeld dat jij van jezelf hebt wel realistisch? Klopt het wel met hoe jij je van binnen voelt? Met wie jij bent? Met hoe anderen jou zien? Of is het een verknipt beeld? 

Bij het werken aan je zelfbeeld gaan we met bestaande beelden aan de slag en maken daar een nieuw beeld van. Op mijn site staan verschillende voorbeelden.  

Als docent beeldende vorming ben ik heel flexibel. Wil jij liever met andere materialen of technieken aan de slag? Dat kan! 

Deze coaching methode is voor iedereen. Jong, oud, startende docenten of juist niet. Iedereen is welkom!

Hoe? 
Wil je met mij werken aan je zelfbeeld? Dan is een intakegesprek niet nodig. Je kunt een afspraak maken en dan plannen we 60-75 minuten in om creatief bezig te gaan.  

Waar? 
Werken aan je zelfbeeld met collages kan overal. Bij jou of bij mij. Wil je werken met andere materialen dan overleggen we wat wenselijk is.