Jongerencoach Groningen is Mariëlle Dijkstra. Ik ben geboren in 1973 in Munstergeleen, Limburg. Dat is nog steeds te horen. In 1997 ben ik, na mijn studie Tekenen/Handvaardigheid aan de Gelderse leergangen in Nijmegen, naar Groningen verhuisd om naar de kunstacademie te gaan. Naast deze studie werkte ik al in het onderwijs als docent beeldende vorming. In 2002 ben ik afgestudeerd aan academie Minerva richting “Tekenen/schilderen autonoom” en sinds 2016 ben ik ook jongerencoach.

In mijn werk als docent merkte ik dat ik meer contact wil naast het lesgeven. Echt tijd hebben voor leerlingen en wat hen bezighoudt. In de vorm van (plus)mentor heb ik jarenlang ervaring in het voeren van gesprekken met leerlingen en ouders. Ik ga graag met jongeren in gesprek om ze verder te helpen door te luisteren, te vragen, te zien en horen. In een gesprek hoop ik dat je inzichten krijgt zodat er weer rust komt en je in balans bent met je zelf en weer verder kunt. Een adempauze in het vluchtige leven van vandaag de dag. Even geen schermpjes, prikkels maar echt contact.

Sinds 2023 houd ik me ook bezig met energetisch healen waardoor ik je ook verder kan helpen zonder dat er veel gezegd hoeft te worden.

Ik ben open, betrokken, sociaal, geduldig, niet oordelend, geïnteresseerd, met twee benen op de grond, vrolijk, enthousiast, stabiel en creatief.

In mijn vrije tijd breng ik het liefst tijd door met mijn gezin, familie en vrienden. Ik schilder graag, houd van lezen, koken, kamperen, de zee en onze huisdieren.

Voel je welkom!

Ik maak tijd voor jou wanneer jij voelt dat het tijd voor jou is.

“Het is jouw leven, het is tijd voor jou!”

— Mariëlle Dijkstra, Jongerencoach