Alles om ons heen bestaat uit energie. Zichtbare en onzichtbare energie. We voelen deze energie allemaal maar ervaren deze energie op verschillende manieren. Hoe we hier mee omgaan is ook voor iedereen anders. Tijdens een healing werk ik met deze energie. Je mag van tevoren aangeven waar je last van hebt of tegenaan loopt maar dat hoeft niet. Het kan zijn dat er iets speelt op mentaal of fysiek niveau. In beide gevallen kan er verlichting en helderheid optreden*.

Terwijl je zachte, rustgevende muziek hoort en warm en ontspannen ligt ga ik alle chakra’s bij langs. Met mijn handen vlak boven en soms op je lichaam. Hierbij lig je volledig gekleed op een behandeltafel met een dekentje over je heen. Een healing (heling) brengt in eerste instantie rust en ontspanning maar kan zeker ook meer losmaken. Ervaar het zelf!

Daarnaast werk ik met je chakra’s waardoor deze geactiveerd worden en meer in balans zijn.

*Bij fysieke klachten is het altijd verstandig om een huisarts te raadplegen.

Edelsteenlegging.

Mijn werkkamer

Als aanvulling op een healing kun je kiezen voor een edelsteenlegging. Ik gebruik hiervoor 3 verschillende soorten edelstenen.

Rode jaspis
Woorden die veel geassocieerd worden met de jaspis zijn: krijgersnatuur, doelen bereiken, moed, wilskracht, uithoudingsvermogen, oprechtheid, eerlijkheid, fantasie, bloedsomloop, energiestroom, immuunsysteem. Het maakt oprecht, eerlijk, hulpvaardig en zorgt voor balans in lichaam, ziel en geest.

Rode jaspis stimuleert bloedsomloop en energiestroom. Jaspis in het algemeen helpt bij aandoeningen van geslachtsorganen, darmklachten en spijsverteringsklachten.*

*Bij fysieke klachten is het altijd verstandig om een huisarts te raadplegen.

Rode jaspis

Rozenkwarts

Woorden die vaak geassocieerd worden met rozenkwarts zijn: onvoorwaardelijke liefde, kunst, scheppend denken, zachte kracht, vruchtbaarheid, vergeving, empathie, compassie, tolerantie, acceptatie, goede steen voor zieken en kinderen. De beste steen voor pasgeboren baby’s

Rozenkwarts

Bergkristal
Bergkristal wordt gezien als de versterker van het fysieke lichaam. Deze steen versterkt ook de werking van andere stenen. Verder staat bergkristal bekend om de hulp die het biedt bij het ontwikkelen van jezelf, in overeenstemming met je innerlijk wezen. Steen van de zon en van het hart.

Bergkristal

Woorden die veel geassocieerd worden met bergkristal zijn: overwinning van angst, versterkende werking van andere stenen, lichter, helderder, vertrouwen, concentratie, wijsheid, zuiverend, revitaliserend, verkoelend, pijnstillend en koortsverlagend. Ook vermindert het zwellingen, misselijkheid en diarree. De heilzame edelsteen is dan ook uitermate geschikt bij verkoudheden en griep.*

* Bij fysieke klachten is het altijd verstandig om een huisarts te raadplegen